TEQBALL TAFELS

Maak hier je keuze. We hebben 4 verschillende soorten Teqball tafels. Onze premium Teqball tafels; de Teqball One en de Teqball Smart tafel en onze basis Teqball tafels; de Teqball Lite en Teqball X tafel. Kies de tafel die het beste bij jou past en GO PLAY TEQBALL.

TEQ ONE

Gewicht: 145 kg

Lengte: 300 cm

Breedte: 150 cm

Breedte net: 170 cm

Hoogte: 76 cm

Hoogte incl net 90 cm

Laagste punt: 56,5

Montagetijd: 1,5 uur

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

3.299,-

AFHALEN OF BEZORGEN

TEQ SMART

Gewicht: 165 kg

AFMETINGEN UITGEKLAPT

L 300 x B 170 x H 90 cm (inclusief net)

L 300 x B 150 x H 76 cm (exclusief net)

AFMETINGEN INGEKLAPT

L 76 x B 170 x H 184 cm (inclusief net)

Montagetijd: 2 uur

LAAGSTE PRIJSGARANTIE  

3.299,-

AFHALEN OF BEZORGEN

TEQ LITE

INKLAPBAAR EN VERRIJDBAAR

Gewicht: 111 kg

AFMETINGEN UITGEKLAPT

L 300 x B 170 x H 90 cm (inclusief net)

L 300 x B 150 x H 76 cm (exclusief net)

AFMETINGEN INGEKLAPT

L 76 x B 170 x H 184 cm (inclusief net)

Montagetijd: 3 uur

LAAGSTE PRIJSGARANTIE  

1.849,-

AFHALEN OF BEZORGEN

Teqball One, Teball Smart en Teqball Lite.

Teq One
De Teqball One tafel is de officiële wedstrijdtafel van Teqball. Beloond met een "Reddot design Award" en "ISPO Innovation Award" heeft de Teqball One tafel wat betreft vormgeving en design onze voorkeur. Heb je ruimte en een permanente plek beschikbaar kies dan voor de Teqball One tafel. De Teqball One tafel heeft een stevig stalen frame, 6 mm dik HPL Teqboard en een 2 cm dik plexiglas net. De Teqball One tafel kan permanent buiten staan en is geschikt voor voetbalverenigingen, sportcentra, scholen, bedrijven, campings, vakantieparken en natuurlijk voor thuisgebruik. De Teqball One tafel is geschikt om te verankeren.
Teq Smart
De Teqball Smart tafel is de opklapbare en verrijdbare versie van de Teqball One tafel. Zeer geschikt voor multifunctionele ruimtes of voor wanneer je geen permanente plek hebt voor je Teqball tafel. De Teqball Smart tafel is geschikt voor professioneel en thuisgebruik. De Teqball Smart tafel is eenvoudig in- en uitklapbaar. Wanneer ingeklapt kan je de Teqball Smart tafel ook gebruiken voor individuele trainingen. Het Teqboard is net als bij de Teqball One tafel vervaardigd van 6mm dik HPL. Zeer mooie, degelijke en multifunctionele tafel.
Zowel de Teqball One tafel als de Teqball Smart tafel zijn UV en Waterbestendig.
Teq Lite
De Teball Lite is de thuisversie van de Teqball tafel. De Teqball Lite is door z’n grotere wielen (250mm) en lichtere gewicht zelfs eenvoudiger verrijdbaar dan de Teqball Smart tafel. Het Teqboard is vervaardigd van polyster versterkt met glasvezel. De Teqball Lite tafel is waterbestendig en geschikt voor in- en outdoorgebruik. De Teqball Lite tafel is eenvoudig in- en uitklapbaar met het safety lock system en na gebruik weer eenvoudig op te bergen.

Succes met je keuze! Kom je er niet uit en/of wil je advies voor wat voor jou de beste Teqball tafel is neem dan contact met ons op en we beantwoorden al je vragen en geven je het juiste advies.

Teqball Courts

De Teqball One tafel is geschikt voor een Teqball Court. De Teqball One tafel is gemaakt van S235 constructiestaal, waarna deze is gepoedercoat. De Teqball One is geschikt om te verankeren en kan permanent buiten staan. In samenwerking met onze partners realiseren wij complete Teqball Courts incl kunstgras ondergrond en boarding.

Teqball Courts kunnen we in iedere gewenste afmeting realiseren. De minimale afmetingen voor het veld zijn 10 x 8 x 5 meter (LxBxH). De officiële FitTeq afmetingen zijn 12 x 16 x 7 meter.