BESTOFFOOTBALL.NL DEALERS

BESTOFFOOTBALL.NL hanteert een selectief distributiebeleid en werkt samen met de volgende Teqball dealers.


Kinderen laten spelen, is investeren in de toekomst! Dat snappen ze bij onze partner Van Ee als geen ander. Want met meer dan 20 jaar kennis en kunde op zak, hebben zij ontdekt dat het inrichten van de perfecte speelplaats om meer gaat dan simpelweg het neerzetten van een speeltoestel. Waar het wel om gaat? Om het samen vormgeven van het ideale totaalplaatje. Waarin kinderen en jongeren ruimte krijgen voor speelplezier, ontspanning en genieten, maar zo stiekem ook geprikkeld worden om zich onbewust te ontwikkelen. Van Ee is daarom ook enthousiaste leverancier van onze Teqball Qourts, altijd als onderdeel van een goed doordachte speelplaats.Teqball integreren in een en interactief voetbalconcept of in combinatie met een Sutu voetbalmuur of panna court? Dat kan bij Yalp.
Yalp is leverancier van sport – en speeltoestellen over de hele wereld en levert vernieuwende speelconcepten die inspelen op hedendaagse trends. Yalp is officieel erkend partner van BESTOFFOOTBALL.NL en leverancier van onze Teqball tafels


Van den Bos Sportief is een full service familiebedrijf op het gebied van sport, spel en outdoor. En dat al sinds 1994.
Van den Bos Sportief is o.a. gespecialieseerd in het custom made maken van een ruim assortiment sportartikelen waaronder de Teqball tafel.

Nijha B.V.
"Maakt ruimte voor beweging"

Bewegen kan overal en dat faciliteert Nijha met beweegaanleidingen voor jong en oud, binnen en buiten. In de wijk, op scholen, bij sportaccommodaties en zorgcentra. Van speeltoestellen tot verplaatsbare sportvoorzieningen en van inrichting van sportaccommodaties tot uitdagend sport- en spelmateriaal. Teqball past perfect bij ons gedachtegoed en assortiment; het daagt uit om in beweging te komen. Wij zijn dan ook trots om als official partner van Teqball Nederland bij te dragen aan de verspreiding van de sport.


Amplify Sports is ontwikkeld voor en door atleten. Het bedrijf is erop gericht om jou als topatleet het beste te bieden en jou met speciaal ontwikkelde producten en diensten je volle potentieel te laten bereiken. Amplify Sports is onze Teqball dealer voor de professionele sporter.

Sinds 2001 is Fitwinkel gespecialiseerd in de verkoop van fitnessapparatuur en sportartikelen. Fitwinkel heeft 5 winkels en een magazijn van ruim 8000 m2 met meer dan 10.000 artikelen op voorraad. Fitwinkel levert binnen 24 uur in Nederland en Belgie. Ook voor onze Teqball tafels kan je terecht bij Fitwinkel.  

Padelfactory bouwt en onderhoud met passie padelbanen. Padelfactory levert hoogwaardige en duurzame padelbanen en padelcourts. Wil je een padelcourt in combinatie met een Teqball tafel dan kan dat ook bij Padelfactory.

Tjinco zet zich in voor het plezieriger maken van de openbare samenruimte. Met ons unieke meubilair proberen wij jong en oud te prikkelen en het gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Wij zijn gespecialiseerd in sociaal meubilair en spelelementen en tevens Teqball dealer.

Bronsport is leverancier van Sport- & Spelmateriaal en levert zijn producten aan scholen, gemeentes, verenigingen, bso's en kinderdagverblijven in heel Nederland en België. Naast de webshop is er ook een fysieke winkel in Ede (GLD) van 1200 m² met sport & spelmateriaal en Teqball waar je al het materiaal kan bekijken, vergelijken en kan uitproberen.

Het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimten en stadions is de sport van W&H Sports. Vanaf 2020 zijn zij zich naast sport- en inrichtingsmaterialen ook gaan richten op andere activiteiten zoals performance. Ze zorgen er graag voor dat jouw (sport)accommodatie veiliger, innovatiever, fraaier en duurzamer is. De Teqball tafels sluiten hier perfect op aan.