Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijden is Teqball geschikt?
Teqball is geschikt voor voetballers vanaf ongeveer 10 jaar. Enige techniek is een vereiste voor het spelen van Teqball. Stelregel is dat je eenvoudig en minimaal 20 x een bal kan hooghouden. Teqpong en Catch zijn ook geschikt voor jongere spelers.

Met welke bal speel je Teqball?
Teqball speel je met een officiële voetbal maat 5

Kan ik de tafel buiten laten staan?
De Teqball One tafel kan permanent buiten staan. De Teqball Smart tafel is ook geschikt voor buiten gebruik maar wij adviseren deze ivm bewegende delen wel na    gebruik binnen te zetten.

Waar zijn de Teqball tafels van gemaakt?
De Teqball tafels zijn (gepoedercoat en) gemaakt van S235 constructiestaal.
Het Teqboard is gemaakt van HPL (High Pressure Laminate). HPL bestaat uit meerder lagen die samengeperst worden onder zeer hoge druk. Hierdoor onstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Het Teqbaord is zo dermate hard dat water en zonlicht niet kunnen doordringen. De Teqball tafels zijn hierdoor UV en weathterproof.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een Teqball tafel?
De officiële afmetingen voor een Teqballcourt zijn L10 x B8 x H4 meter. Behendige voetballers kunnen ook in een kleinere ruimte Teqballen. De ruimte voor Teqpong is L8 x B6 meter.

Kan ik de Teqball tafel zelf monteren?
Ja dat kan. Met een klein beetje technische kennis is het relatief eenvoudig om een Teqball tafel zelf te monteren. Volg hierbij duidelijk de instructies zoals beschreven in onze montage handleiding.

Kan ik de Teqball tafel laten monteren?
Ja. Indien gewenst kunnen wij de Teqball tafel voor je monteren.

Kan ik een afspraak voor de levering maken?
Ja dat kan. In veel gevallen kunnen wij de volgende dag al leveren. Voor een dagdeellevering brengen wij extra kosten in rekening.

Kan ik de Teqball tafel ook op komen halen?
Ja dat kan. De Teqball tafels kunnen opgehaald worden in ons magazijn.