Contactformulier

Je kan contact met ons openemen door het invullen van onderstaand formulier, het sturen van een email naar info@bestoffootball.nl of door ons te bellen of appen op 06-81908000.

 

Naam *
E-mail *
Bericht *

Klachtenprocedure

BESTOFFOOTBALL.NL streeft naar een 100% klanttevredenheid. Heeft u onverhoopt toch een klacht over het product of over onze service neem dan contact met ons op. Op alle geleverde producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Best Of Football Algemene Voorwaarden.pdf

U kunt uw klacht op de volgende manieren melden:

  • Per email: info@bestoffootball.nl
  • Telefonisch 0031681908000
  • Via ons contactformulier

Wij helpen u graag!

Privacybeleid

BESTOFFOOTBALL.NLl is zich bewust en waardeerd dat u het vertrouwen stelt in ons. Daarvoor onze dank. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens wij verzamelen als u de website van BESTOFFOOTBALL.NL gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van BESTOFFOOTBALL.NL. U dient zich ervan bewust te zijn dat BESTOFFOOTBALL.NL niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

BESTOFFOOTBALL.NL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van BESTOFFOOTBALL.NL of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van BESTOFFOOTBALL.NL of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.