Voetbalclubs

Teqball is leuk, toegankelijk en leerzaam. De volgende voetbalclubs gebruiken de Teqball tafels inmiddels: Manchester United, Arsenal, Chelsea, Everton, Southampton, Watford, Real Madrid, Valencia, Sevilla, Paris st German, Olympique Marseille, Montpellier, Lazio Roma, AEK Athene, FC Porto, Apoel Nicosia, Ajax,PSV, FC Twente, AZ, Excelsior, Flamengo, Sporting Kansans City.


Play Teqball

Ferencvaros en de Hongaarse voetbalbond waren de eersten die Teqball gebruikten als trainingsvorm. Logisch als je bedenkt dat Teqball in Hongarije is ontwikkeld en uitgevonden.
Erwin Koeman en Henk Ten Cate waren de eerste Nederlanders die bekend werden met Teqball.  Erwin Koeman was bondscoach van Hongarije van 2008 tot 2010 en wist zich te kwalificren voor het WK in Zuid Afrika. Ondanks de goede resulaten gaf de Hongaarse voetbalbond de voorkeur aan een Hongaarse bondscoah en zo ging Erwin Koeman niet met Hongarije naar het WK 2010 in Hongarije. Henk ten Cate was in diezelfde periode voetbaltrainer van MTK Boedapest.

Nationale Voetbalbonden

MLSZ Hongaarse Voetbalbond
HNS Kroatische Voetbalbond
CBF Braziliaanse Voetbalbond