BESTOFFOOTBALL.NL DEALERS

BESTOFFOOTBALL.NL hanteert een selectief distributiebeleid en werkt samen met de volgende dealers.


Kinderen laten spelen, is investeren in de toekomst! Dat snappen ze bij onze partner Van Ee als geen ander. Want met meer dan 20 jaar kennis en kunde op zak, hebben zij ontdekt dat het inrichten van de perfecte speelplaats om meer gaat dan simpelweg het neerzetten van een speeltoestel. Waar het wel om gaat? Om het samen vormgeven van het ideale totaalplaatje. Waarin kinderen en jongeren ruimte krijgen voor speelplezier, ontspanning en genieten, maar zo stiekem ook geprikkeld worden om zich onbewust te ontwikkelen. Van Ee is daarom ook enthousiaste leverancier van onze Teqball Qourts, altijd als onderdeel van een goed doordachte speelplaats.Teqball integreren in een en interactief voetbalconcept of in combinatie met een Sutu voetbalmuur of panna court? Dat kan bij Yalp.
Yalp is leverancier van sport – en speeltoestellen over de hele wereld en levert vernieuwende speelconcepten die inspelen op hedendaagse trends. Yalp is officieel erkend partner van BESTOFFOOTBALL.NL en leverancier van onze Teqball tafels


Van den Bos Sportief is een full service familiebedrijf op het gebied van sport, spel en outdoor. En dat al sinds 1994.
Van den Bos Sportief is o.a. gespecialieseerd in het custom made maken van een ruim assortiment sportartikelen waaronder de Teqball tafel.

Nijha B.V.
"Maakt ruimte voor beweging"

Bewegen kan overal en dat faciliteert Nijha met beweegaanleidingen voor jong en oud, binnen en buiten. In de wijk, op scholen, bij sportaccommodaties en zorgcentra. Van speeltoestellen tot verplaatsbare sportvoorzieningen en van inrichting van sportaccommodaties tot uitdagend sport- en spelmateriaal. Teqball past perfect bij ons gedachtegoed en assortiment; het daagt uit om in beweging te komen. Wij zijn dan ook trots om als official partner van Teqball Nederland bij te dragen aan de verspreiding van de sport.


Amplify Sports is ontwikkeld voor en door atleten. Het bedrijf is erop gericht om jou als topatleet het beste te bieden en jou met speciaal ontwikkelde producten en diensten je volle potentieel te laten bereiken. Amplify Sports is onze Teqball dealer voor de professionele sporter.

Buitenspeelgoed Stouten is dé specialist als het gaat om Buitenspeelgoed in de breedste zin van het woord. Buitenspeelgoed Stouten speelt in op de nieuwste trends en is dealer van Teqball.

Padelfactory bouwt en onderhoud met passie padelbanen. Padelfactory levert hoogwaardige en duurzame padelbanen en padelcourts. Wil je een padelcourt in combinatie met een Teqball tafel dan kan dat ook bij Padelfactory.