BESTOFFOOTBALL.NL PARTNERS

BESTOFFOOTBALL.NL hanteert een selectief distributiebeleid en werkt samen met de volgende partners. Deze partners zijn van grote toegevoegde waarde in de realisatie van Turn Key Projecten waarbij we een Teqball omgeving met de gewenste faciliteiten afgestemd op uw specifieke wensen kunnen realiseren. 

Kinderen laten spelen, is investeren in de toekomst! Dat snappen ze bij onze partner Van Ee als geen ander. Want met meer dan 20 jaar kennis en kunde op zak, hebben zij ontdekt dat het inrichten van de perfecte speelplaats om meer gaat dan simpelweg het neerzetten van een speeltoestel. Waar het wel om gaat? Om het samen vormgeven van het ideale totaalplaatje. Waarin kinderen en jongeren ruimte krijgen voor speelplezier, ontspanning en genieten, maar zo stiekem ook geprikkeld worden om zich onbewust te ontwikkelen. Van Ee is daarom ook enthousiaste leverancier van onze Teqball Qourts, altijd als onderdeel van een goed doordachte speelplaats.


Voetbalcourt Benelux is een flexibele leverancier van voetbal- en pannakooien voor sport en vrije tijd. Onze voetbalkooien zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij zijn in staat om specifiek op uw wensen het gewenste resultaat te leveren. Dat resultaat is een degelijke betrouwbare voetbalkooi waar op een veilige manier in gevoetbald en gesport kan worden,